AGMarket.ro

Nu esti logat

Intra in cont
Menu

SOLUȚII IGIENIZANTE SUPRAFEȚE

ALCOOL SANITAR SANIBLUE,70 GRADE

ALCOOL SANITAR SANIBLUE,70 GRADE

Alcool sanitar 70% Saniblue avizat MS biocide - Flacon 500 mlAlcoolul sanitar este o solutie pe baza..

5,25 Lei

CLORET GEL 3-1 750ML.

5,75 Lei

DOCTOR WIPES ȘERVEȚELE ANTIBACTERIENE 72BUC.

10,50 Lei

DOCTOR WIPES ȘERVEȚELE UMEDE 72BUC. ARGAN

7,50 Lei

DOCTOR WIPES ȘERVEȚELE UMEDE 72BUC.ALOE

7,50 Lei

DOMESTOS DEZINFECTANT WC 750ML. PINE

10,99 Lei

DOMESTOS DEZINFECTANT WC 750ML.CITRUS FRESH

10,99 Lei

HYGIENIUM SĂPUN LICHID ANTIBACTERIAN 300ML.

10,90 Lei

NOU
SMART GEL IGIENIZANT 100ML.

5,50 Lei

SODĂ CAUSTICĂ 1KG.

SODĂ CAUSTICĂ 1KG.

Soda caustica este esențială pentru fabricarea săpunurilor   Soda caustica sau leșia es..

9,25 Lei

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Igiena perfectă. Solutii dezinfectat pentru a curăța casa. Servetele antibacteriene în mașină. Clor pentru suprafețele

  Solutii dezinfectat pentru toate suprafețele din casa ta pentru o igienă perfectă vă pot ajuta la diminuarea răspândirii comunității de germeni și bacterii. Dacă cineva din casa dvs. este bolnav, preveniți răspândirea bacteriilor, a virușilor cu strategii adecvate de curățare a produselor și suprafețelor folosind solutii dezinfectat.
Casele noastre ar trebui să fie un refugiu sigur unde ne putem relaxa și recupera din ceea ce am întâlnit afară. Aducem acasă zilnic, purtând pe mâini, pe îmbrăcăminte, pantofi sau genți mai mulși germeni. Chiar dacă locuința dvs. arată curată, poate încă adăposti contaminanți care vă pot afecta sănătatea. Folosind solutii dezinfectat de la AGMarket vă protejați familia și pur și simplu vă curățați casa în mod eficient. Când veniți acasă, după ce ne-am spălat pe mâini, următoarea cea mai bună modalitate de a vă proteja familia este să ștergeți blaturile, clanțele ușii, întrerupătoarele de lumină.

  Folosiți cu o cârpă umezită în solutii dezinfectat sau cu servetele antibacteriene universale pentru suprafețe. Pentru telefoanele mobile, telecomenzile televizorului și tastaturile de la laptopuri, folosiți în mod eficient servetele antibacteriene. Trebuie înțeles și făcută dinstincția dintre curățare și dezinfectare. Primul înseamnă că eliminați germenii, dar nu îi ucideți, în timp ce folosirea de solutii dezinfectat înseamnă că îi ucideți.
Această distincție este importantă, deoarece s-ar putea să curățați suprafețele în mod eficient, dar s-ar putea să nu vă dezinfectați, lăsând germenii și bacteriile să se arde și să crească. Dezinfectarea, dacă se face corect, va ucide organismele microscopice, astfel încât acestea să nu mai poată provoca daune. Dezinfectarea produselor de curățat poate da un sentiment de securitate dacă nu sunt utilizate corespunzător.

Folosiți solutii dezinfectat pentru suprafețele din casă pe care le ating membrii familiei

  Solutii dezinfectat - este important să fie achiziționate după citirea cu atenție a etichetelor produselor. Locurile cheie care trebuie dezinfectate sunt suprafețele partajate de membrii familiei și cele care vin în contact strâns cu fluidele corporale.
Dacă ferestrele sunt murdare, acestea nu reprezintă o preocupare majoră pentru sănătatea ta, dar clanța ușii de la baie atinsă după un strănut trebuie neapărat dezinfectată. Este important să citiți etichetele și să urmați instrucțiunile de pe produse.
Produsele etichetate ca solutii dezinfectat vor ucide în mod adecvat virusurile și bacteriile dacă sunt utilizate corect. În cazul în care eticheta promite doar igienizarea unei suprafețe, amprenta poate spune că va ucide 99,9% din bacterii, dar nu menționează dacă este eficientă împotriva virușilor sau ciupercilor. Doriți să căutați solutii dezinfectat, deoarece pot ucide bacteriile, virușii și ciupercile atunci când sunt utilizați corect. Dezinfectați suprafețele din fiecare zonă a casei dvs. și încetiniți astfel transferul bolilor transmisibile.

  Înainte de a folosi solutii dezinfectat pe bază de clor pentru casă ar fi indicat să porți de fiecare dată mănuși de cauciuc pentru că rezistă mai mult în timp. Totodată și mănușile din latex, cele de unică folosință pe care le găsiți la cutie sunt indicate. De fiecare dată după utilizarea de folosit solutii dezinfectat pe bază de clor, este indicat să vă spălați intens mâinile pentru a îndepărta orice urmă de clor.
Suprafețele bucătăriei pot adăposti nu numai bacteriile pe care le transferăm din mâini și bunuri, ci și bacteriile alimentare, deci este foarte important să dezinfectăm corect toate obiectele. Blatul din bucătărie, întrerupătorul hotei, și, prin urmare, orice aparat are un tip de mâner sau un întrerupător. Dacă atingeți orice mâner puteți transfera bacterii periculoase pentru organism în propria bucătărie. Orice suprafață trebuie curățate solutii dezinfectat pe bază de clor.

Cum să dezinfectați telecomenzile și telefoanele cu servetele antibacteriene

  Servetele antibacteriene sunt indicate a se folosi nu numai pentru a vă șterge mâinile de fiecare când atingeți obiecte la magazin. Servetele antibacteriene sunt folosite pentru a dezinfecta și produsele electronice mici din casă, cum ar fi telecomanda de la televizor, telefoanele mobile, tabletele, sau controlerele de la jocurile video.
   Aceste servetele antibacteriene au o țesătură mare nețesută, care are în compoziție alcool. Concentrația de alcool este aceeași concentrație pe care medicii și spitalele o folosesc pentru a scăpa pielea de bacterii înainte de a face o injecție, a pune o perfuzie sau a lua sânge pentru diferite analize.
Ștergeți telecomanda, telefonul cu servetele antibacteriene și lăsați-le să se usuce. Apoi mergeți și spălați-vă pe mâini. Apoi, la magazin când mergeți pentru cumpărături, neapărat să aveți în buzunar servetele antibacteriene. După ce puneți mâna pe diferite produse pentru coșul zilnic al familiei, la ieșire ștergeți-vă mâinile cu servetele antibacteriene.

  Dacă vă simțiți foarte murdar de transpirație, machiaj, poluare, faceți o ștergere a feței cu servetele antibacteriene, apoi curățați-o cu apă și detergentul dvs. preferat pentru purificare finală. Te speli pe mâini în avion - și apoi trebuie să deschizi ușa băii și tot efortul tău este anulat. După ce vă întoarceți pe scaun, curățați-vă din nou mâinile cu servetele antibacteriene.
Nu uitați să ștergeți și mânerul scaunului și măsuța pentru servit masa aflată în scaunul din față, deoarece acestea sunt una dintre cele mai afectate locuri de bacterii dintr-un avion. În mașina personală este bine să aveți tot timpul servetele antibacteriene. De fiecare dată când porniți la drum puteți șterge mânerul ușilor, volanul, schimbătorul de viteze și butoanele radioului.
Sunt locurile pe care puneți cel mai des mâinile, și apoi, chiar dacă veniți din casă, nu trebuie să uităm faptul că microbii sunt peste tot.

Dacă îți place parfumul, nu renunța la săpunul tău. Cumpără numai rezerva sapun lichid

  Rezerva sapun lichid este foarte prețioasă pentru curățirea mâinilor. Te speli pe mâini de cât mai multe ori pe zi. Când cumperi săpun te întrebi în permanență ce tip de săpun este cel mai bun. Ei bine, cel mai important este să nu renunți la săpunul tău dacă simți că acesta îți face bine. Îți place parfumul lui, îți face mâinile catifelate, nu usucă pielea.
Cumpără doar rezerva sapun lichid. Săpunul este cu siguranță o fațetă importantă a vieții noastre de zi cu zi și toate opțiunile disponibile fac ca alegerea celor mai bune să fie puțin mai dificilă. Putem, totuși, să împărțim săpunurile pentru mâini în două - săpun lichid și săpun solid. Cu toate că săpunul solid este cel mai vechi pe piață, se pare totuși că varianta lui lichidă a câștigat în ultimii ani, devenind extrem de popular. Poate pentru că este mai ușor de folosit.

  Oricum, pentru el trebuie să ai grijă de rezerva sapun lichid. Săpunul lichid dacă este folosit des, poate determina unele persoane să declare că sunt nemulțumite de efectul de uscare al pielii. Acest lucru se întâmplă deoarece, în general, săpunul comercial pentru mâini tinde să aibă un nivel de pH mai ridicat, care poate fi foarte uscat. Cu toate acestea, sunt disponibile mai multe tipuri de săpun solid, multe cu factori de pH mai mici!
Acest săpun conține glicerină, care are efect de refacere pentru pielea sensibilă și cea foarte uscată. Săpunul lichid a fost promovat ca fiind anti-bacterian aproape de la începutul introducerii sale pe piață. Dar toate săpunurile pentru mâini, atât cele lichide, cât și cele solide luptă împotriva bacteriilor. Dacă preferați varianta lichidă, atunci nu uitați de rezerva sapun lichid. Doriți să încerci un săpun lichid excelent, intră pe site și alege!

solutii dezinfectat
rezerva sapun lichid
clor
servetele antibacteriene