AGMarket.ro

Nu esti logat

Intra in cont
Menu

SĂPUN LICHID

BOROTALCO SAPUN LICHID POMPA 250ml ANTIBATTERICO

8,90 Lei

BOROTALCO SAPUN LICHID POMPA 250ml IDRATANTE

8,90 Lei

CLORET SĂPUN LICHID POMPIȚĂ 1L. BUBBLE

7,05 Lei

CLORET SĂPUN LICHID POMPIȚĂ 1L. MANGO

7,05 Lei

CLORET SĂPUN LICHID POMPIȚĂ 1L. OCEAN FRESH

7,05 Lei

CLORET SĂPUN LICHID REZERVĂ 1L. MANGO

6,45 Lei

CLORET SĂPUN LICHID REZERVĂ 1L.COCOS

6,45 Lei

DERMOMED SAPUN LICHID 1L WHITE MUSK

12,50 Lei

DERMOMED SĂPUN LICHID POMPĂ 1L.CASHMERE & ORCHIDEA

DERMOMED SĂPUN LICHID POMPĂ 1L.CASHMERE & ORCHIDEA

Dermomed sapun lichid crema pentru maini, delicat cu pielea, dur cu murdariaEmoliant, hidratant si n..

12,50 Lei

DERMOMED SĂPUN LICHID POMPĂ 1L.KARITE & MANDORLA

DERMOMED SĂPUN LICHID POMPĂ 1L.KARITE & MANDORLA

Dermomed sapun lichid crema pentru maini, fata si corp este delicat cu pielea, dur cu murdariaEmolia..

12,50 Lei

DERMOMED SĂPUN LICHID POMPĂ 1L.TALCO & IRIS

DERMOMED SĂPUN LICHID POMPĂ 1L.TALCO & IRIS

Dermomed sapun lichid crema pentru maini, fata si corp este delicat cu pielea, dur cu murdariaEmolia..

12,50 Lei

DOVE REZERVĂ SĂPUN LICHID 500ML.

10,90 Lei

DOVE SĂPUN LICHID 250ML.

DOVE SĂPUN LICHID 250ML.

• Formula amabilă cu pielea • Crema hidratantă ¼ ajută la hrănirea mâinilor în timpul curățării ..

8,25 Lei

DOVE SĂPUN LICHID 250ML.COCOS

8,25 Lei

DOVE SĂPUN LICHID 250ML.CUCUMBER

DOVE SĂPUN LICHID 250ML.CUCUMBER

• Miros răcoritor de castraveți și ceai verde • Hidratarea ușoară și formula revigorantă ajută la..

8,25 Lei

HYGIENIUM SĂPUN LICHID ANTIBACTERIAN 300ML.

10,90 Lei

PALMOLIVE SĂPUN LICHID 300ML.MĂSLINE

PALMOLIVE SĂPUN LICHID 300ML.MĂSLINE

Sapunul lichid Ultra Moisturization are o formula cremoasa, fara sapun, imbogatita cu extracte 100% ..

6,99 Lei

PALMOLIVE SĂPUN LICHID 300ML.MIERE

PALMOLIVE SĂPUN LICHID 300ML.MIERE

Sapunul lichid Palmolive Nourishing are o formula cremoasa, fara sapun, imbogatita cu extracte 100% ..

6,99 Lei

PALMOLIVE SĂPUN LICHID 300ML.SENSITIVE

6,99 Lei

TEO SAPUN LICHID MILK RICH 400ml

7,50 Lei

TEO SAPUN LICHID SUNNY GERBER 400ml

7,50 Lei

Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)

Nu renunța la apă și săpun! Folosește zilnic sapun dezinfectant lichid pentru sănătatea întregii familii!

  Sapun lichid folosim din ce în ce mai mult în casă, mai ales în ultimele luni. De câte ori te speli pe mâini? Te-ai gândit vreodată la tipul de sapun lichid pe care îl folosești? Știm cu toții că spălarea mâinilor cu apă și sapun dezinfectant este importantă pentru a menține sănătatea prin scăderea riscului de infectare cu un germen sau altul.
  Suntem expuși zilnic la milioane de germeni și bacterii. Mulți dintre noi folosim produse antibacteriene pentru a reduce riscul de a ne îmbolnăvi sau de a transmite germeni și bacterii altora. Spălarea cu sapun lichid, nu doar cu apă este vitală pentru o igienă adecvată. Acest lucru se datorează faptului că, deși apa este bună la spălarea și îndepărtarea murdăriei, nu poate îndepărta cu ușurință și organismele. Un sapun lichid este capabil să facă acest lucru mai eficient, maximizând beneficiul clătirii apei.

  Spălarea mâinilor a fost întotdeauna un mor de apărare important împotriva bacteriilor și virușilor care ne pot fi transmiși prin lucrurile pe care le atingem frecvent, dar și pe cele din magazine, atunci când mergem la cumpărături. Acum, în timpul pandemiei, este și mai critic să te speli pe mâini în mod regulat, uneori mult mai mult, cu apă și sapun lichid.
  Virusul actual poate trăi pe diferite suprafețe câteva ore sau chiar zile, în funcție de material. Spălarea corectă a mâinilor cu sapun lichid vă poate proteja de introducerea virusului în căile respiratorii prin atingerea unei suprafețe contaminate și apoi atingerea feței. Centrele internaționale pentru controlul prevenirea bolilor recomandă să ne spălăm pe mâini timp de cel puțin douăzeci de secunde. Știind când și cât timp să vă spălați pe mâini face o diferență despre cât de des vă îmbolnăviți dvs. și familia dvs.

  Este recomandat să vă spălați în mod obișnuit pe mâini cu apă și sapun lichid în următoarele situații. Înainte, în timpul și după gătit, mai ales atunci când manipulați pui, carne de vită, carne de porc, ouă, pește sau fructe de mare. Ar trebui să țineți cont de bacterii în timp ce pregătiți mâncarea. Spălați-vă mâinile des, aproximativ o dată la câteva minute cu apă și sapun lichid.
  Acest lucru nu înseamnă că trebuie să măriți timpul necesar pentru a vă spăla mâinile. După ce ați schimbat scutecul unui copil sau i-ați ajutat pe cel mic la toaletă. După folosirea băii. După îngrijirea animalului de companie, inclusiv hrănirea, mângâierea. După strănut, suflarea nasului sau tuse. Înainte și după administrarea primului ajutor, inclusiv tratarea propriei tăieturi sau răni. Înainte și după masă. După manipularea gunoiului. Spălarea mâinilor este o modalitate ușoară și eficientă de a opri răspândirea germenilor.

De ce este importantă spălarea mâinilor cu sapun lichid?

  Sapun lichid trebuie folosit de câte ori simțim nevoie de a avea mâinile curate. Mâna unei persoane poate transporta multe milioane de bacterii, dintre care unele se găsesc în mod natural pe corpul nostru, iar altele dintre ele sunt agenți patogeni, cunoscuți sub numele de germeni. De asemenea, unele bacterii și viruși pot fi inofensivi pentru o persoană, dar pot provoca boli altora.
  Din aceste motive, nu putem ști niciodată pe deplin ce purtăm sau ce impact poate avea asupra celor din jur. Spălarea corectă a mâinilor în orice moment cu sapun lichid sau sapun dezinfectant este vitală pentru prevenirea răspândirii germenilor, atât acasă cât și la locul de muncă. Menținerea mâinilor curate este unul dintre cei mai importanți pași pe care oamenii îi pot face pentru a evita îmbolnăvirea și răspândirea bacteriilor în jur, la alte persoane, pentru a menține totul igienizat dar și mâinile curate.

  Spălarea frecventă și completă a mâinilor cu sapun lichid este cea mai bună modalitate de a vă proteja pe dvs. și pe ceilalți împotriva gripei sezoniere, a răcelii și a altor infecții pe tot parcursul anului. Spălarea frecventă cu sapun dezinfectant duce la mai puține zile de boală, la creșterea productivității angajaților și la îmbunătățirea moralului acestora.
  Prevenind răspândirea virușilor, germenilor sau bacteriilor, puteți crea un mediu de lucru adecvat, sănătos, dar și mult mai productiv. Deși respectarea liniilor directoare privind distanțarea socială este esențială în prevenirea răspândirii virusului, spălarea mâinilor cât mai des este eficientă și atunci când vine vorba despre reducerea infecțiilor. Prin urmare, spălarea regulată a mâinilor, o spălare completă și corectă, cu apă și sapun lichid sau sapun dezinfectant poate ajuta la distrugerea virușilor care ar putea fi asupra lor, ajutând la prevenirea dvs. și a celorlalți de infecție.

De câte ori te speli pe mâini cu apă și sapun dezinfectant într-o zi?

  Sapun dezinfectant folosim zilnic. Dar important este nu numai numărul de spălări, ci și o spălare corectă cu sapun dezinfectant. Dezinfectantele pentru mâini pe bază de alcool sunt mult mai eficiente, dar nu renunța niciodată la apă și sapun lichid.
  Pentru a te asigura că nu rămâi niciodată fără sapun lichid acasă, cumpără și o rezerva sapun. În copilărie, eram învățați să ne spălăm pe mâini cu apă și sapun dezinfectant după ce folosim baia, înainte și după fiecare masă, când tușim sau strănutăm în mâini, când ne jucăm cu animalele de companie sau când ne descurcăm cu rufele murdare și după ce ne jucăm afară. Suntem învățați că, spălându-ne mâinile înainte și după ce facem cele de mai sus, mâinile noastre sunt libere de germeni și bacterii, de aceea ne îndreptăm către un stil de viață mai sănătos. Rutinei noastră zilnică de spălare a mâinilor s-a schimbat.

  Spălarea mâinilor a devenit pentru fiecare dintre noi în ultimele luni un stil de viață. Enzimele din corpul nostru luptă împotriva bacteriilor pentru a ne menține sănătoși, totuși atunci când pătrund în corp nu ne dăm seama. Spunem că ne spălăm pe mâini cu sapun dezinfectant, folosim apoi săpunul adecvat și urmăm tehnicile corecte?
  Nu pentru a face spălarea mâinilor să sune ca o știință, dar o recapitulare a tehnicilor adecvate de spălare a mâinilor este extrem de importantă în ultimele luni. Începeți cu distribuirea săpunului pe palme și spălarea acestora printr-o mișcare circulară până când se formează spumă. Intrați apoi între fiecare deget, deoarece aceasta este o zonă a mâinilor care este considerată punctul fierbinte pentru germeni și bacterii. Insistați pe fiecare deget până când totul este curat, nu uitați și de încheietura mâinilor. La final, clătiți bine. Acum veți avea, într-adevăr, mâini curate.

Cât de des ar trebui să mă spăl pe mâini cu sapun lichid?

  Sapun lichid trebuie cumpărat de fiecare dată când mergeți la cumpărături. Sau dacă comandați online, comandați de la AGMarket.ro o cantitate mai mare de sapun lichid. Spălarea mâinilor de cel puți până la zece ori pe zi este legată de un risc mai mic de a contacta viruși, sugerează noile cercetări. Spălarea mâinilor cu frecvență moderată a fost asociată cu o reducere a riscului de infecție, comparativ cu cei care s-au spălat pe mâini cu sapun lichid între zece și cinci ori pe zi. Frecvența spălării mâinilor este un aspect important al igienei mâinilor.
  Știm, de asemenea, că atât durata mai lungă de spălare a mâinilor, cât și contextul spălării mâinilor, de exemplu, la întoarcerea acasă sau înainte de a mânca au fost asociate cu un risc mai scăzut de îmbolnăviri. Spălatul mâinilor cu apă și sapun lichid sau sapun dezinfectant trebuie făcut după tuse, strănut, suflarea nasului în special.

  Înainte de a găti și de a mânca, dar și la finalul mesei este important să vă spălați cu apă și sapun lichid. De asemenea, este o bună practică să vă spălați pe mâini după ce v-ați întors dintr-un loc public, după călătoria cu mijloacele de transport în comun, plimbare în parc. Dacă nu aveți acces imediat la apă și sapun lichid sau sapun dezinfectant, folosiți lichide pe bază de alcool pentru a ajuta la distrugerea oricăror germeni sau bacterii.
  Deoarece căldura ucide bacteriile, ar putea părea sigur să presupunem că apa caldă sau fierbinte ar fi ai bună pentru spălarea mâinilor. Studiile au demonstrat că nu există dovezi clare referitoare la spălarea mâinilor în apă caldă sau apă rece. Important este ca dupăce vă spălați pe mâini să hidratați mâinile. Folosiți orice sapun lichid pentru a preveni răspândirea bacteriilor!

sapun lichid
sapun dezinfectant
rezerva sapun